« Înapoi

Test Drive Unlimited 2

Postat: 2011/Mar/03

 

Test Drive unlimited 2 (TDU2)

Test Drive Unlimited 2 este noul joc video de curse dezvoltat de Eden Games si publicat de Atari. Acesta este sequel-ul jocului Test Drive Unlimited si al 10-lea aparut din serie. TDU 2 a fost lansat anterior, pe data de 8 februarie 2011, in America de Nord si 11 februarie in Europa. Pe masura ce incepe jocul, producatorii ne vor permite sa alegem din cadrul unei petreceri virtuale caracterul cu care dorim sa jucam. "Avatar-ul" jucatorului poate fi schimbat in functie de preferintele de culoare ale parului, stilul de imbracaminte si multe altele.

Multe lucruri interesante au fost aduse in noul joc, printre care se afla si sistemul global de avansare in nivel. Acesta se rezuma la 4 abilitati de baza: competitie, descoperire, colectare si social. Fiecare este marcat de o imagine si culoare specifica. Din 10 in 10 niveluri de progresie, veti castiga un nou titlu, cel actual fiind "Inglorious". Jocul permite castigarea banilor chiar si in modul free ride, bazandu-se pe un sistem ce il va recompensa pe jucator in functie de viteza cu care conduce, manevrele indraznete si abilitatea de evita masini fara a fi lovit.

Chiar si un nou venit in serie ar trebui sa fie primit cu bratele deschise. Astfel, Eden Games permitandu-le sa aleaga dintre 3 niveluri de dificultate in functie de abilitatile sale de conducere, acestea fiind: full assistance, sport si hardcore.

Fiind un joc racing, povestea nu este foarte detaliata sau inedita. Ca sa nu va stric cat de cat experienta de joc, va voi spune doar ca toata actiunea din joc (respectiv cursele) se va petrece in urma participarii in concursul de sofat numit Solar Crown.

Cum suntem obisnuiti din jocurile precedente, Test Drive Unlimited 2 nu este vorba doar de grafica si poveste, scopul sau principal este simplu: sa fi cel mai bun conducator si sa te plimbi pe plaja insulelor exotice la apus de soare. Prin urmare, grafica din joc este la fel cum m-am asteptat, decenta - dar nu stralucita, aici inclunzand si unele masini. Oamenii vor dansa ca niste roboti, cu miscari line, astfel incat acestia sa nu se sparga. In afara masinii, perspectiva jucatorului este first person, ceea ce va permite sa deschideti toate usile masinii si sa o studiati cu meticulozitate.

Imprejurimile celor doua insule sunt mari si spectaculoase, ceea ce face jocul un paradis virtual pentru cei care si-au dorit o excursie in insulele exotice Ibiza sau Oahu. Atmosfera jocului este completata de functia de radio, ce practic te pune sa alegi dintre doua stiluri diferite: rock si house, in functie de gusturile fiecaruia.

Noi clase de vehicule au fost introduce, printre care se afla si SUV-uri pentru off-road. Unele dintre masini sunt greu de obtinut, deoarece acestea sunt detinute de cluburi exclusiviste. Pentru a te afla printre randurile lor, va trebui sa ajungi la un rank mare in joc. Masinile pot fi conduse doar de catre membrii clubului. Din pacate, asa cum a fost confirmat cu ceva timp in urma pe forumul oficial Test Drive Unlimited 2, marca Lamborghini nu isi va face aparitia in joc, din cauza unor probleme de licente.

Sa vorbim si despre modul online al jocului, care nu este in mare parte diferit fata de jocul precedent. In modul free roam, se pot alatura pana la 32 jucatori unei sesiuni de curse. In timpul de asteptare petrecut ca ceilalti sa fie gata de cursa, puteti analiza concurenta, uitandu-va la masinile pe care acestia urmeaza sa le foloseasca. Daca o sa cereti frumos unui prieteni, acesta vi se poate alatura pe scaunul din masina si va poate arata toate scurtaturile. Modul co-op isi face aparitia si in acest joc, incluzand modul numit Follow-the-Leader. Acesta se bazeaza in mare parte pe lucrul in echipa si mai putin pe vitezele mari.

Test Drive Unlimited 2 este un joc recomandat pentru pasionatii de curse. Nu este Gran Turismo 5, nici Forza Motorsport 3, este un joc diferit care imbinand modul open world cu peisajele celor doua insule, ofera o buna experienta de joc si o modalitate de relaxare. Si nu in ultimul rand, oferindu-ne o sansa de a scapa putin de frigul de afara si de vremea posomorata, pentru locatii mai atractive si insorite.


Cerinte minimale de sistem(Minimum Requirements):
* Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
* Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
* RAM: 2GB
* Video: Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
* Sound: DirectX 9.0c-compatible
* Hard Disk: 9GB
* Peripherals: 10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action
* Other: Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required

Cerinte recomandate de sistem(Recommended Requirements):
* Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
* Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
* RAM: 2GB
* Video: Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870
* Sound: DirectX 9.0c-compatible
* Hard Disk: 14 GB
* Peripherals: 10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action

« Stirea completa - Test Drive Unlimited 2 » 

Autor: ^3D^ | Vizualizări: 240, Total comentarii: 2, (ultimul: 2011/03/05) | Adaugă comentariu

News

Comunitatea ProfGamers vă ureză Paşte Fericit !

2013/May/04

Citește mai mult »

Acceptare de servere in comunitate

2012/Dec/06

Citește mai mult »

MineCraft 1.4 Update

2012/Nov/03

Citește mai mult »
About us Despre Forum Home Propaganda Servers