« Înapoi

Split/Second

Postat: 2010/May/20

 

Split/Second este un arcade racer construit pe ideea opririi concurenţei cu orice mijloace decât pe găsirea unui stil perfect de condus, aşa că vei asista la unele din cele mai impresionante momente de acţiune şi explozii vreodată apărute într-un joc de asemenea fel.

Split/Second pur şi simplu îţi taie respiraţia şi îţi face imposibilă parcurgerea unui traseu fără vreun accident major; în unele zone chiar vei naviga cu dificultate indiferent de efortul depus de designeri în a crea pasaje prin mormanele de clădiri sau alte obstacole ce vei întâlni.

Cu adevărat atrăgătoare sunt temele şi paletele coloristice unice pentru fiecare traseu în parte, deci nu vei avea prea des un sentiment de monotonie, ci din potrivă circuitele vor fi atât de spectaculoase încât vei dori să le parcurgi de mai multe ori pentru a putea observa fiecare detaliu.

Jocul se desfăşoară precum un show de televiziune, modul single player fiind conturat pe baza unui singur “sezon” cu 12 episoade. Fiecare episod deblocat îţi permite să accesezi 4 curse încă de la început, iar pe măsură ce le vei termina îţi vor fi deblocate maşini suplimentare sau alte curse. Însă varietatea diferitelor tipuri de curse îmi face dificilă descrierea acestora aşa că mai bine vă invit să urmăriţi gameplay-ul de mai jos şi voi trece la punctul următor al jocului.

Controlul maşinilor nu este unul foarte sensibil, accentul fiind pus pe drifting şi drafting, nefiind penalizat în nici un fel în cazul în care te vei intersecta cu vreun perete. Această tehnică impusă de producători permite o parcurgere a traseului cu viteză maximă fără mari întreruperi astfel oferind o experienţă la maximum de intensitate.

Drinting şi drafing sunt elemente obligatorii în Split/Second deoarece cu ajutorul lor vei putea câştiga diferite abilităţi extrem de necesare în a opri orice competitor ce te va depăşi. Varietatea acestor abilităţi este una impresionantă, de la maşini capcană oprite pe marginea drumului până la evenimente catastrofale ce pot schimba radical anumite părţi ale traseului.
Modul multiplayer este la fel de spectaculos precum restul jocului şi reprezintă un mediu perfect pentru o întrecere brutală între amici dar cu condiţia de deblocare a maşinilor întâi în single player.

Split/Second este unul din cele mai interesante titluri din genul său de jocuri, oferind efecte vizuale şi auditive extraordinare bazate pe un gameplay extrem de distractiv ce nu îţi va da bătăi serioase de cap în nici un moment, şi indiferent de micile probleme apărute rareori jocul nu dezamăgeşte.

Split/Second PC Minimum System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 4000+
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 6.5 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive

Split/Second PC Recommended System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Core 2 DUO @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 4800+
Memory: 4 Gb
Hard Drive: 6.5 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 9600 / ATI Radeon HD 3870
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive

Data lansarii: 18 mai 2010 SUA si 21 mai 2010 Europa

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=WpnUzI04_1s

Parere personala: jocul merita jucat. te tine mereu cu ochii pe traseu, atent la detalii. In orice moment poti ajunge de pe primul loc pe ultimul, fara sa iti dai seama. Bun, acest joc nu solicita indemanarea de pilot, ci pur si simplu sa il opresti pe cel din fata ta cu orice pret. Din partea mea, jocul are nota 9/10, mai are mici buguri.
Si cand ma gandesc ca initial am vrtu doar sa ma joc juma de ora....m-a dus la 3 ore...e un joc care merita.

« Stirea completa - Split/Second » 

Autor: ^3D^ | Vizualizări: 533, Total comentarii: 0,  | Adaugă comentariu

News

Comunitatea ProfGamers vă ureză Paşte Fericit !

2013/May/04

Citește mai mult »

Acceptare de servere in comunitate

2012/Dec/06

Citește mai mult »

MineCraft 1.4 Update

2012/Nov/03

Citește mai mult »
About us Despre Forum Home Propaganda Servers