« Înapoi

SBK 2011 (Superbike 2011)

Postat: 2011/May/26

 

Bun, pe data de 5 mai 2011, Blackbean a lansat un nou joc din seria SBK, SBK 2011.
Jocul este peste ce era in serie, dar nu cu mult. Doar se vede o mica imbunatatire. Totusi, nu pot sa inteleg de ce nu trec cu jocul pe DX10. Asta ramane un mister.
In general, jocul are o interfata ok, utila, neincarcata inutil. Ai free-race in care poti sa alergi cu favporitul tau aproape pe toate traseele din lume. Sunt cateva blocate la inceput, dar cu timpul, in modul cariera reusesti sa le deblochezi.
Jocul are 3 nivele: easy, medium si hard. La Easy poti sa te apleci cu motorul cat vrei, riscul sa cazi este 0. Dar, in modul cariera, vei castiga mai putini bani si prestigiu.
Medium: jocul incepe sa devina ceva mai interesant, acum trebuind sa ai grija cat de cat cum apleci motorul. Riscul sa cazi exista, dar nu foarte evident.
Hard: de aici incepe intr-adevar un simulator mai ok al jocului, acum trebuind sa ai grija, cat fortezi la iesirea de pe viraje, cat te apleci cu motorul sa nu cazi, cursele pe ploaie devin foarte grele, stabilitatea motorului depinde de foarte multe.
Recomand sa se joace macar cu medium pentru a simti ceva din acest joc.
In modul cariera, incepi ca un necunoscut, caruia i se ofera sansa de a participa intr-un campionat de motociclism ceva mai slab cu o echipa relativ bunicica, de mijlocul clasamanetului. Pe masura ce indeplinsti conditiile pentru fiecare traseu, ajungi din ce in ce mai in fata, poti sa iti upgradezi motorul, sa devina mai performant si sa ajungi sa se bata echipele bune pe tine. daca ai sansa sa castigi campionatul, echipele din Superbike (clasa de varf, de top) iti vor da tarcoale si te vor urmari.
Per total, jocul mi se pare ceva mai reusit, dar nu sa dea pe dinafara. Daca ar fi trecut baietii de la BlackBean Game pe DX 10, probabil ca jocul ar fi aratat mult mai bine.
Din partea mea, are nota 7,5/10.

Cerinte minime de sistem:
* OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
* Procesor: Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHz / AMD Athlon 64 X 2 Dual Core 5200 +
* Memorie Ram: 3 GB
* Spaţiu pe Hard Disk: 5 GB
* Video: nVidia GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 3850
* Placă de sunet: DirectX compatibil
* DirectX: 9
* Tastatură / mouse-ul
http://www.youtube.com/watch?v=71bpamaXALQ

« Stirea completa - SBK 2011 (Superbike 2011) » 

Autor: ^3D^ | Vizualizări: 302, Total comentarii: 0,  | Adaugă comentariu

News

Comunitatea ProfGamers vă ureză Paşte Fericit !

2013/May/04

Citește mai mult »

Acceptare de servere in comunitate

2012/Dec/06

Citește mai mult »

MineCraft 1.4 Update

2012/Nov/03

Citește mai mult »
About us Despre Forum Home Propaganda Servers