« Înapoi

Metro 2033

Postat: 2010/Mar/06

 

THQ ne anunţă că au semnat un acord cu ucrainienii de la 4A Games, al căror promiţător FPS post-apocaliptic, Metro 2033, urmează să-l publice în Occident. Vă amintim că 4A Games este un studio fondat de mai mulţi veterani care au lucrat la S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Cernobyl.
Noul joc, anunţat încă din 2006, se va desfăşura în metroul moscovit, ce serveşte drept refugiu supravieţuitorilor unui Pământ distrus, pe a cărui suprafaţă hălăduiesc hoardele de mutanţi. Metro 2033 se bazează pe romanul eponim al lui Dmitry Glukhovsky, este dezvoltat pe un engine in-house al studioului 4A Games şi va fi compatibil cu tehnologia PhysX de la nVidia.
Metro 2033 este bazat pe motorul grafic al celor de la 4A Games, aceeaşi echipă care a creat universul din S.T.A.L.K.E.R. Spre deosebire de S.T.A.L.K.E.R. producătorii au folosit şi tehnologia nVIDIA PhysX pentru o simulare realistă a efectelor de fizică din Metro 2033.
Se pare că ucrainienii de la 4A Games s-au inspirat pentru acest joc din romanul omonim scris de autorul rus Dmitry Glukhovsky. Romanul s-a vândut în peste un milion de exemplare în întreaga Europă, iar în anumite ţări a devenit chiar un bestseller, aşa încât alegerea acestuia ca sursa de inspiraţie nu este întâmplătoare. Revenind la joc, producătorii au decis să lanseze versiuni atât pentru PC cât şi pentru consola Xbox 360.
Acţiunea jocului se va desfăşura într-un viitor apropiat în care omenirea a fost distrusă de o catastrofă prin anul 2013. Un număr mic de supravieţuitori reuşesc totuşi să se adăpostească în tunelurile de metrou din Moscova. Aceştia încearcă să construiască o nouă societate în staţiile de metrou, fiecare staţie reprezentând un oraş.
După 20 de ani de la catastrofă (mai exact în 2033) jucătorul trebuie să intre în pielea lui Artyom. Deşi s-a născut înainte de anul 2013 acesta a crescut în staţiile de metrou, iar de soarta lui depinde întreaga omenire. Practic Artyom trebuie să se aventureze în afara limitelor Metro Station City pentru a-i avertiza pe ceilalţi supravieţuitori despre o nouă ameninţare. Avem practic un scenariu asemănător cu cel din seria Fallout.
Detaliul obiectelor va crea lumi aproape reale
Vă veţi întreba probabil care este acea ameninţare. Ameninţarea vine de la suprafaţă, acolo unde animalele care au reuşit să scape şi s-au adaptat mediului radioactiv vor acum să pătrundă în subteran. Nu vă aşteptaţi să apară pe ecran pisicuţe sau căţeluşi deoarece în câteva imagini apărute pe internet se văd monştrii hidoşi şi nicidecum animale de casă. Acţiunea jocului se desfăşoară atât în tunelurile de metrou şi catacombe cât şi la suprafaţă.


Cerinte:
* Minimum:
* Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
* DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
* 1GB RAM

* Recommended:
* Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
* DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)
* 2GB RAM

* Optimum:
* Core i7 CPU
* NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
* As much RAM as possible (8GB+)
* Fast HDD or SSD

* Enabling 3D Vision:
* Metro 2033 utilizes NVIDIA 3D Vision with compatible cards and hardware. To play in 3D you will require:
* NVIDIA GeForce GTX 275 and above recommended
* A 120Hz (or above) monitor
* NVIDIA 3D Vision kit
* Microsoft Windows Vista or Windows 7
DATA LANSARII: 19 MARTIE 2010 - EUROPA


Trailer:

« Stirea completa - Metro 2033 » 

Autor: ^3D^ | Vizualizări: 460, Total comentarii: 4, (ultimul: 2010/04/25) | Adaugă comentariu

News

Comunitatea ProfGamers vă ureză Paşte Fericit !

2013/May/04

Citește mai mult »

Acceptare de servere in comunitate

2012/Dec/06

Citește mai mult »

MineCraft 1.4 Update

2012/Nov/03

Citește mai mult »
About us Despre Forum Home Propaganda Servers