« Înapoi

Homefront

Postat: 2011/Mar/24

 

Homefront este un first person shooter distribuit de THQ, produs de Kaos Studios, cumparat de foarte multi oameni si urat de majoritatea criticilor.
Povestea este destul de simpla si nu va pune in dificultate pe nimeni in ceea ce priveste subtilitatile. Dupa o introducere foarte reusita realizata cu filmari reale ni se explica ca statele lumii, probabil prea ocupate cu alte probleme economice importante, nu au luat in seama dezvoltarea foarte puternica a Coreei de Nord.
La doar cativa ani in viitor acestia reusesc sa dezvolte arme nucleare si incep sa se inarmeze puternic, pe fundalul inactivitatii americane care este prea interesata sa isi reduca armata (atac major vis-à-vis de politica actuala a lui Obama) axandu-se doar pe unitati mici, specializate foarte precis.
Coreea de Nord invadeaza vecinii de la sud, trecand cumva de cele 1.000.000 de mine de la granita, alte cateva state mici inconjuratoare si apoi chiar si Japonia, restul natiunilor lumii fiind incapabile sa reactioneze din cauza amenintarii nucleare. In cele din urma o parte din America de Nord cade si ea prada invaziei coreene dupa ce acestia le distrug intreaga infrastructura energetica cu ajutorul unui satelit.
Jucatorii vor intra in rolul lui Robert Jacobs, un pilot care este salvat de catre rezistenta americana pentru indeplinirea unei misiuni importante care ar putea schimba cursul razboiului. Nu exista nici un joc astazi in care personajul principal sa nu fie tradat, asa ca va voi lasa pe voi sa descoperiti cine are aceasta sarcina importanta in orice povestire.
Din punct de vedere al gameplay-ului, Homefront se comporta la fel ca si restul FPS-urilor scriptate cum ar fi cele din seria Medal of Honor, Call of Duty si Modern Warfare. Motorul grafic isi face foarte bine treaba, dar nu este chiar varful tehnologiei, mai ales ca versiunea de PC este doar o varianta destul de bine portata de pe console. Gameplayul este insa foarte puternic influentat de grafica pentru ca exista o anume rigiditate a personajelor, texturilor si animatiilor, fapt care ma face sa cred a jocul ori a fost un pic grabit de pe linia de asamblare ori vom vedea un motor grafic mult mai bun in urmatorul joc Homefront.

Intreaga poveste nu dureaza decat cinci ore, fapt care dovedeste ca producatorii au devenit foarte lenesi si foarte lacomi, la fel ca si piata catre care se adreseaza. Au trecut de mult vremurile cand un FPS putea dura si 20 de ore. Acum insa, partea de single-player, care nu este deloc atat de rea pe cat o descriu carcotasii numiti cu mult zel de unii drept critici, nu este decat o scuza pentru partea de multiplayer care este de o calitate excelenta.
Cei care s-au saturat de Call of Duty si Modern Warfare vor gasi in Homefront un multiplayer excelent care nu are decat patru moduri, doua dintre ele fiind destul de asemanatoare, toate fiind insa variatii deja cunoscute de toti jucatorii si cu care nu va voi plictisi. Homefront are si un sistem de punctaj foarte bine echilibrat, desi accesul la elicopetere, tancuri si drone este un pic prea usor. Kaos Studios si-a invatat lectia si au introdus chiar si Lan Play pentru cei care vor sa exerseze cu prietenii inainte sa se arunce in haosul online. Singurele doua critici pe care le am la adresa multiplayerului este ca are prea putine harti, iar cele mari sunt mult prea haotice si neinteresante. Presimt insa ca vor veni cat de curand destule pack-uri cu harti care vor rezolva aceste mici neajunsuri.
Nu va luati dupa critici sau carcotasi. Homefront este un joc foarte reusit, chiar daca din cand in cand va va enerva cu scene scriptate care nu functioneaza sau cu un multiplayer usor haotic. Cu siguranta nu va fi singurul titlu din aceasta franciza si sunt convins ca urmatorul va fi un concurent foarte important pentru Activision si Electronic Arts. Acestea fiind spuse, ma voi intoarce la lupta de gherila impotriva Coreei de Nord. Achivements-urile nu se fac singure.

Minimum
OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7
Processor: Intel Pentium Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 2.8GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Shader Model 3.0 graphics card with 256MB of memory, NVIDIA GeForce 7900GS or ATI Radeon 1900XT
DirectX®:
Hard Drive: 10GB of free hard drive space
Sound:

Recommended
OS: Windows Vista or Windows 7
Processor: Intel or AMD Quad Core 2 GHz+ CPU
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 260 or ATI Radeon 4850
DirectX®:
Hard Drive: 10GB of free hard drive space
Sound:
NVIDIA 3D Vision Recommended
OS: Windows Vista or Windows 7
Processor: Intel Core i7 processor
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 3D Compatible NVIDIA GeForce 480/570 Series GPU, NVIDIA 3D Vision Kit
DirectX®:
Hard Drive: 10GB of free hard drive space
Sound:
Other: 3D Vision-Ready Display
http://www.youtube.com/watch?v=ZT_BwX_5ISM

« Stirea completa - Homefront » 

Autor: ^3D^ | Vizualizări: 383, Total comentarii: 0,  | Adaugă comentariu

News

Comunitatea ProfGamers vă ureză Paşte Fericit !

2013/May/04

Citește mai mult »

Acceptare de servere in comunitate

2012/Dec/06

Citește mai mult »

MineCraft 1.4 Update

2012/Nov/03

Citește mai mult »
About us Despre Forum Home Propaganda Servers