« Înapoi

Crysis 2

Postat: 2011/Mar/31

 

Pe data de 22 martie 2011 s-a lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an: Crysis 2.
Un shooter care nu mai cere enorm de la sistemele noastre dragi, dar care, in comparatie cu primele doua serii pare ca dezamageste destul de mult.
Actiunea se petrece intr-un New York apocaliptic, dominat de extraterestii Ceph, care s-au dezvoltat in apa. Cel putin asa am inteles. Te numesti Alcatraz si ai fost ales de catre Prophet (supravietuitorul din Crysis 1) sa duci la capat o lupta cu extraterestrii dornici sa stapaneasca Pamantul.
Costumul (nanosuit) este acelasi din Crysis 1, numai ca parca arata mai bine si este mai bine integrat in joc. Pe partea de arme, mi se pare totul prea banal...cred ca ai maxim 5-6 tipuri de arme, dar care te vor ajuta sa iti duci la bun sfarsit jocul. Revenind la nanosuit, pe masura ce omori extrateresti primesti "puncte" pentru nanosuit, care te vor ajuta sa iti imbunatatesti anumite accesorii ale nanosuit-ului. De asemenea, la nanosuit ai cele 3 addonsuri care iti vor fi de un real ajutor in anumite momente cheie ale jocului: stealh (invizibil), power (pentru viteza) si armor (un scut care va reduce din damage-ul provocat de adversari). Totodata, daca ai obiecte care stau in calea fericirii tale spre indeplinirea misiunilor, le vei putea muta cu un "sut" zdravan, care iti va lua din energia costumului. Oricum, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece energia se recapata relativ repede, cam in maxim 10 secunde esti cu ea din nou 100%.
AI-ul, cateodata pare foarte imbecil, am intalnit momente cand 4 extraterestri se impiedicau de obstacole foarte mici (de ex un pahar de plastic). Dar sunt si momente cand efectiv ramai perplex: te rup prin pereti desi tu esti pe invizibil si nu ai facut nici cel mai mic zgomot si nici nu ai atras atentia. Un fel de Mama Omida care vede tot ce nu misca.
Ca single-player, storyline, mi se pare tras de par, e ceva gen tu against all world. Trebuie sa salvezi de unu singur juma de oras, pentru ca un imbecil a apasat un buton gresit (asa seamana a Dexter's Lab) si la un moment dat, mi s-a parut ca se exagera cu asa ceva. Momentele in care sa simti ceva sunt aproape nule, nu ai un feeling ca in Crysis 1. S-a intamplat o singura data cand ai avut de infruntat o armata a extraterestrilor. Cam atat a fost un moment mai dificil si parca a trezit asa un mic sentiment ca totusi joci Crysis. In rest, nimic. La story-line si feeling e un mare fas.
Coloana sonora mi s-a parut decenta, dar nu cine stie ce. De un 6.5.
Per ansamblu, este un joc bunicel, dar care nu te da pe spate ca la Crysis 1, feeling de emotie aproape zero, AI in foarte multe momente cretin de-a dreptul si Mama omida in alte momente.

OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz (SUBJECT TO CHANGE), or better
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 9Gb (SUBJECT TO CHANGE)
Video Card: NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better, ATI 3850HD (SUBJECT TO CHANGE) with 512Mb RAM or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX®: 9.0c
Keyboard and mouse (Xbox 360 controllers will also be supported on Windows).
http://www.youtube.com/watch?v=76_QCqulUUg&feature=fvst

« Stirea completa - Crysis 2 » 

Autor: ^3D^ | Vizualizări: 452, Total comentarii: 7, (ultimul: 2011/05/22) | Adaugă comentariu

News

Comunitatea ProfGamers vă ureză Paşte Fericit !

2013/May/04

Citește mai mult »

Acceptare de servere in comunitate

2012/Dec/06

Citește mai mult »

MineCraft 1.4 Update

2012/Nov/03

Citește mai mult »
About us Despre Forum Home Propaganda Servers