« Înapoi

Battlefiled: Bad Company 2

Postat: 2010/Mar/06

 

EA a anuntat ca Battlefield: Bad Company 2 este de acum disponibil in magazinele autohtone cat si din intreaga lume. Battlefield: Bad Company 2 a fost primit cu entuziasm pentru luptele sale intense de first person, mediile distructibile spectaculoase si experienta multiplayer impecabila, sustinuta de serverele dedicate.

Battlefield: Bad Company 2 a acumulat un punctaj mediu de 94 pe Metacritic.com, inclusiv un perfect 5 din 5 de la revista GamePro si 9,5 din 10 de la revista Game Informer. Campania impresionanta de single-player bazata pe echipa completeaza actiunea viguroasa Battlefield de multiplayer despre care Game Informer spune, “face concurenta serioasa jocului Modern Warfare pentru cel mai bun multiplayer.”

“Suntem extrem de mandri ca am reusit sa lansam un joc pe care il consideram cea mai reusita experienta Battlefield de pana acum. Fanii seriei vor fi incantati sa se intoarca pe campul de lupta, acum cu peisaje uluitoare, vehicule suprioare de lupta si medii destructibile in totalitate. Suntem de asemenea incantati sa atragem noi jucatori din randul fanilor FPS si Action care vor gasi jocul spontan si revigorant,” afirma Patrick Bach, Senior Producer al Battlefield: Bad Company 2.

Definit prin niveluri ale intensitatii mai ridicate ale vehiculelor de razboi, ale distrugerii, o varietate mai mare a armelor si peisaje ale campurilor de lupta mai vaste, Battlefield: Bad Company 2 promite sa fie unul dintre cele mai bune jocuri online FPS din 2010. Serverele dedicate care permit utilizarea online cu usurinta si fara probleme il fac sa iasa in evidenta in fata concurentei. Creat prin utilizarea tehnologiei grafice de ultima generatie, versiunea pentru PC a Battlefield: Bad Company 2 este primul titlu din franciza Battlefield pregatit pentru 3-D, jucandu-se in DirectX 11 si suportand monitoare multiple pentru PC-uri echipate corespunzator.

Battlefield: Bad Company 2 este disponibil din 3 martie in America de Nord si de astazi (5 martie 2010) in intreaga Europa pentru platformele Xbox 360, PlayStation3 si PC.

System Requirements

Minimum:
OS: Windows XP
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Memory: 2GB
Graphics: 256 MB Video Card (GeForce 7800 GT / ATI X1900)
DirectX®: DirectX 9, 10, and 11 support
Hard Drive: 15 GB

Recommended:
OS: Windows Vista or Windows 7
Processor: Intel Core 2 Quad or higher
Memory: 2GB
Graphics: 512 MB Video Card (GeForce GTX 260/ ATI Radeon 4870)
Controller Support: Support for Logitech G15 and G19 keyboard LCDs in multiplayer


Trailer


« Stirea completa - Battlefiled: Bad Company 2 » 

Autor: ^3D^ | Vizualizări: 354, Total comentarii: 5, (ultimul: 2010/03/06) | Adaugă comentariu

News

Comunitatea ProfGamers vă ureză Paşte Fericit !

2013/May/04

Citește mai mult »

Acceptare de servere in comunitate

2012/Dec/06

Citește mai mult »

MineCraft 1.4 Update

2012/Nov/03

Citește mai mult »
About us Despre Forum Home Propaganda Servers