« Înapoi

Batman: Arkham Asylum

Postat: 2011/Jun/11

 

Descriere:

Batman: Arkham Asylum, varianta pentru PC, se va lansa pe 15 septembrie, jucatorii avand deja ocazia sa-si faca o idee despre joc cu ajutorul demo-ului pus la dispozitie de Eidos si Rocksteady. Chiar daca este un joc care are loc in infricosatorul Arkham Asylum, noul joc Batman lasa o impresie frumoasa din punct de vedere al graficii si al gameplay-ului.

Dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 3, jocul aduce lumea lui Batman, creata de DC Comics in urma cu 70 de ani, intr-un cadru modern si interactiv. Batman: Arkham Asylum incepe cu evadarea lui Joker si eliberarea tuturor prizonierilor din ospiciu, intr-un plan ce are ca scop eliminarea eroului care le-a facut zile fripte inca de la inventarea orasului Gotham City. Pe langa Joker, Batman va mai trebui sa-i infrunte pe Scarecrow, Killer Croc, Harley Quinn si Poison Ivy. Daca nu sunteti familiarizati cu istoria seriei de benzi desenate, un tabel va prezenta descrierea si biografia tuturor personajelor, in masura in care aceasta apar in joc.

Din punctul de vedere al gameplay-ului, miscarile si combo-ul de lovituri ale lui Batman pot face curios orice impatimit al jocurilor de fighting sau fan al filmelor cu arte martiale. Pe langa partea cu cafteala efectiva, prin apasarea tastei X jocul trece in Detective Mode, un fel de X-Ray View prin care se pot descoperi diverse indicii, se pot vedea inamicii prin pereti sau se pot stabili rute pentru deplasarea prin zonele inalte ale incaperilor (doar vorbim de Batman). O serie de gadget-uri devin disponibile pe parcursul jocului, la inceput fiind disponibil doar bumerangul. Acesta poate elimina adversari mici sau poate zapaci pentru o perioada scurta inamici mai solizi, pentru ca jucatorii sa se poata apropia de ei si sa dea drumul la seria de lovituri devastatoare. Nu toti inamicii vor putea fi depasiti cu ajutorul pumnilor, asa ca gadget-urile vor juca un rol destul de important pe parcursul jocului.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=uPnTSvX86Dw&feature=player_embedded

« Stirea completa - Batman: Arkham Asylum » 

Autor: XenoNn | Vizualizări: 511, Total comentarii: 5, (ultimul: 2011/12/17) | Adaugă comentariu

News

Comunitatea ProfGamers vă ureză Paşte Fericit !

2013/May/04

Citește mai mult »

Acceptare de servere in comunitate

2012/Dec/06

Citește mai mult »

MineCraft 1.4 Update

2012/Nov/03

Citește mai mult »
About us Despre Forum Home Propaganda Servers